“5 Bin 137 Metrede ETÜ Gururu”
ETÜ Bayrağı Ağrı Dağı’nın zirvesine taşındı
Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ), anlamlı bir başarıya daha imza attı. Üniversitenin bayrağı, Türkiye’nin en yüksek noktası olan 5 bin 137 metre rakımlı Ağrı Dağı’nın zirvesinde dalgalandırıldı.
Saat 01.00’de 3 bin 750 metre irtifadan başlayan zorlu tırmanışın ardından 7 saat 10 dakikada zirveye ulaşan ETÜ Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Süleyman Yıldız, üniversite bayrağını Ağrı Dağı’nın zirvesine taşıyarak önemli bir başarıya imza attı.
Zirve dönüşünde ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak tarafından makamında kabul edilen Yıldız, zirvede dalgalandırdığı üniversite bayrağını Rektör Çakmak’a takdim etti. Rektör Çakmak, gösterdiği azim ve kararlılıktan dolayı Süleyman Yıldız’ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.





Benzer Haberler
ÇAT’TA YARIM ASIRLIK AŞK VE EMEK HİKÂYESİ
Mavi-Beyazlılar Samsunspor’u 1-0 devirdi!
Erzurum Çat’ta okul servislerine sıkı denetim.
Erzurum’da Gaziler Günü’nde anlamlı kortej yürüyüşü
Erzurum merkezli yasa dışı bahis operasyonunda 5 tutuklama.
Erzurum’da iki aile arasındaki husumet silahlı çatışmaya dönüştü: 1’i polis 12 yaralı
Çat’ta maneviyatın yeni adresi, Değirmenli Camii dualarla açıldı.
Türkiye’de 15 yaş altı çocuklar için sosyal medya düzenlemesi gündemde.